Криптомільйонер купив найдорожчу квартиру у Варшаві. Фото

У Польщі продали найдорожчу квартиру, представлену на ринку: покупець виклав за неї 22,9 млн злотих (4,5 млн доларів).

Як повідомляє Warszawa.Wyborcza, апартаменти розташовуються у висотці Złota 44, або Żagiel Libeskinda ("Парус Лібескінда") у центрі Варшави. Площа квартири – 480 квадратних метрів, вона займає весь поверх у хмарочосі. Також її власнику доступні спільні зони в житловому комплексі. Так, він може користуватися: терасою з джакузі, басейном, сауною, лазнею, кінозалом з симулятором гри в гольф, тренажерним та масажним залами, конференц-залом. Крім того, новий власник купив місце у льоху для зберігання вин.

Відомо, що це житло придбав криптомільйонер Рафал Заорський – президент компанії KryptoJam SA, що працює у сфері блокчейну.

Хмарочос Złota 44 – це спільний проєкт американського архітектора Даніеля Лібескінда та британської студії Woods Bagot. Його висота – 192 метри (54 поверхи). Складається з 287 квартир, загальна житлова площа – 77 тисяч "квадратів".

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Азії продали найдорожчу квартиру. Вона знаходиться в Гонконзі, а її вартість досягла $59 млн.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

309

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом