На ринку будматеріалів стало більше якісних українських продуктів

Будівництво із залізобетонних плит досягло в світі високої технологічності, що дозволяє створювати енергоефективні та інноваційні житлові проєкти. На українському ринку також з’явились виробники нових стандартів будівництва та якості, що користуються попитом і в Європі. Один із них – група компаній Royal House.

Цей столичний девелопер має завод із виробництва стінових модулів ТМ Royal House, що повністю відповідають параметрам енергоефективності, енергозбереження та екологічної безпеки. Технологія є запатентованою та має європейську сертифікацію СЕ.

Енергоефективність стінових модулів ТМ Royal House перевищує українські норми на 20%, що дозволяє економити на опаленні приміщень до 55%. Саме тому така сучасна методика будівництва має успішно реалізовані проєкти як в Україні, так і в країнах Європи, таких як Словаччина та Австрія.

Зокрема, свої ЖК БРИТАНСЬКИЙ КВАРТАЛ та ЖК НОВА АНГЛІЯ забудовник реалізував за збірно-монолітною технологією зі стінових модулів свого виробництва. Фактично, будинки споруджуються на власному заводі, а в проєктне положення зводяться вже на будмайданчику.

Наприклад, для ЖК НОВА АНГЛІЯ (5 будинків вже заселено, 3 будується і ще 6 в проєкті) було розроблено та спроєктовано спеціальний дизайн стінових модулів ТМ Royal House. Це дало можливість реалізувати даний житловий проєкт у особливій архітектурі, що вирізняється серед інших типових забудов. Як зазначили у пресслужбі забудовника, архітектура комплексу виконана в стилі англійської неокласики.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

60

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом