ФДМ виставив на аукціон об'єкт у центрі Чорнобиля

Фонд держмайна вперше збирається здати в оренду за допомогою аукціону об'єкт нерухомості, розташований у зоні відчуження – у Чорнобилі.

Про це йдеться на сторінці ФДМ у Facebook.

Згідно з повідомленням, йдеться про приміщення адміністративно-побутового корпусу комплексу виробництв "Вектор", загальна площа якого становить 82 "квадрати". Розташовується об'єкт на вулиці Кірова, 82 у Чорнобилі – одній з центральних вулиць у місті. "Відкриваємо Чорнобильську зону відчуження для залучення приватних інвестицій - перший об'єкт оренди вже виставлений на аукціон", – повідомили у фонді.

Наголошується, що майбутній орендар не матиме жодних обмежень щодо цільового призначення та питань суборенди. Це може стати суттєвим фактором зі збільшенням конкуренції під час проведення аукціону, що має вплинути на остаточну вартість об'єкта, вважають у ФДМ.

Торги стартують із суми 4,2 тисячі гривень на місяць, аукціон відбудеться 19 листопада. У характеристиках об'єкта оренди вказується, що загальна площа будівлі, до складу якої входить об'єкт оренди, становить трохи більше ніж 980 "квадратів". Приміщення у задовільному стані розташоване на другому поверсі будівлі.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, 27 жовтня за допомогою аукціону продали Перший київський машинобудівний завод (він же колишній "Більшовик"). Сума операції склала 1,43 млрд. гривень. Антимонопольний комітет заявив, що перевірить учасників угоди щодо змови.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

55

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом