Ексглава Укрбуду Микитась налаштувався на повернення на будівельний ринок


Колишній президент будівельної держкорпорації "Укрбуд" Максим Микитась заявив, що повернув контроль над ТОВ "Укрбуд Девелопмент" та збирається провести зустріч з інвесторами та забудовниками, які проводять добудову проблемних об'єктів компанії.

За його словами, 8 вересня 2022 року йому вдалося повернути юридичний контроль над "Укрбуд Девелопментом" завдяки реалізації наказів Міністерства юстиції та Офісу протидії рейдерству. Крім того, Микитась на конференції у понеділок, 19 вересня, заявив про намір провести зустріч із інвесторами, представниками влади та будівельних компаній, які добудовують укрбудівські житлові комплекси для обговорення планів фінансування об'єктів.

Максим Микитась налаштований повернутися на будівельний ринок
epravda.com.ua

Своєю чергою керівник ФК "Житло-капітал" Дмитро Кравченко (компанія, яка виступає фондом фінансування будівництва об'єктів Укрбуду) розповів, що Київміськбуд сьогодні фактично не веде будівництва ЖК Укрбуду.

Компанія "Укрбуд Девелопмент" була створена у 2004 році для девелопменту та супроводу проєктів корпорації Укрбуд.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості України, Дарницький районний суд Києва 13 січня скасував арешт статутного капіталу компанії "Укрбуд Девелопмент", задовольнивши клопотання адвоката "Bazert Development LLP", бенефіціаром якого є Микитась. Це дало йому можливість повернути контроль над компанією.

До того ж нещодавно стало відомо, що Микитась, який ще нещодавно був заарештований і проходив фігурантом у низці кримінальних справ, зміг оформити дозвіл на виїзд з України.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук