Держмолодьжитло видало 189 іпотечних кредитів цього року

Держфонд зі сприяння молодіжному житловому будівництву з січня по червень цього року видав 189 іпотечних кредитів на загальну суму 282,7 млн. гривень.

Про це повідомили у пресслужбі Держмолодьжитла.

У цю суму входить пільгове іпотечне кредитування внутрішньо переміщеним особам за рахунок гранту, наданого Кредитною установою для відновлення (KfW, Німеччина) – 75 договорів на суму 131,5 млн гривень. Також пільгове молодіжне кредитування за рахунок коштів статутного капіталу Держмолодьжитла (104 договори на 138, 2 млн гривень) та місцеві житлові програми (10 договорів на суму 13 млн гривень).

Водночас Держмолодьжитло вживає заходів для підтримки позичальників, чиє майно знищено чи зазнало пошкоджень внаслідок збройної агресії росії проти України або опинилося на тимчасово окупованих територіях або в зоні бойових дій. Поза увагою фонду не залишилися також сім'ї, які втратили доходи через війну.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості України, Держмолодьжитло з 1 лютого відновило молодіжне житлове кредитування , оновивши механізм та запустивши вигідніші умови.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

131

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом