АМКУ затвердив продаж "Більшовика", не перевіривши угоду на предмет змови

1 хв

На перевірку операції з купівлі колишнього заводу "Більшовик" на предмет можливої змови Антимонопольному комітету знадобиться кілька місяців, проте АМКУ дозволив ТОВ "Дженерал Коммерс" придбати це підприємство.

Про це повідомила голова комітету Ольга Піщанська, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Щодо антиконкурентних дій, можливо, (потрібно) кілька місяців. Зараз складно сказати, які обсяги інформації потрібно проаналізувати", - розповіла Піщанська.

Також стало відомо, що АМКУ надав дозвіл компанії "Дженерал Коммерс" придбати акції заводу.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, підприємство було продано під час аукціону 27 жовтня. Його придбанням зацікавилися 15 компаній, серед яких було кілька великих забудовників. Однак на самі торги врешті-решт прийшли лише три компанії. Багато експертів відзначили високу ймовірність змови. Компанія "Дженерал Коммерс" входить до структури uFuture Василя Хмельницького. Кошти від продажу "Більшовика" вже надійшли до держбюджету.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

102

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом