Ракетний удар по Києву: чи відселятимуть мешканців пошкоджених будинків

Киян, чиє житло було пошкоджено внаслідок ракетної атаки в понеділок, 10 жовтня, не відселятимуть.

Про це розповів мер Києва Віталій Кличко в ефірі єдиного національного телемарафону у вівторок, 11 жовтня, коментуючи наслідки вчорашньої агресії.

За його словами, здебільшого більшість пошкоджень від ракетних атак призвели до вибитих вікон. Тому відселення не потрібні, на час заміни скла люди можуть виїхати, доки не вставлять нові шибки. Поки що розбиті вікна затягнули плівкою, ремонт має відбутися найближчим часом, пообіцяв Кличко.

Так, внаслідок масованої атаки російськими військами у столиці України пошкоджено 45 житлових будинків, 5 об'єктів критичної інфраструктури ЖКГ, 6 навчальних закладів, також 2 об'єкти соціальної сфери, 6 закладів культури, 5 закладів охорони здоров'я та 2 адміністративні будівлі.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості України, вранці у Києві ворог завдав ракетного удару по Шевченківському, Голосіївському та Деснянському районах. Через вибухи у столиці загинули п'ятеро людей, понад 50 постраждали, зокрема 42 потрапили до лікарень.

Внаслідок атаки було пошкоджено об'єкти критичної інфраструктури, у зв'язку з чим влада закликала обмежити споживання електроенергії. Проте. Варто зазначити, що віялових відключень електроенергії у Києві не було.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

141

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом