Прокуратура повернула земельну ділянку під Києвом вартістю понад 3 млн грн

Прокуратура Київської області повернула у власність держави земельну ділянку Бучанської лісової дачі площею понад 2 га і вартістю 3,2 млн грн.

Про це повідомили у пресслужбі правоохоронних органів.

Як йдеться в повідомленні, Господарський суд Київської області задовольнив позов прокуратури в інтересах держави про визнання недійсними рішення Бучанської міської ради, договорів оренди та суборенди земельної ділянки лісового фонду.

Прокуратура встановила, що Бучанська міськрада всупереч вимогам земельного законодавства передала у приватне користування земельну ділянку площею понад 2 га. Після чого, спірна земля була передана в суборенду іншому товариству.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, прокуратура Харківської області повернула у власність держави земельну ділянку лісового фонду вартістю 5 млн грн.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

56

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом