Продається особняк, в якому жив Ді Капріо. Фото

У Канаді буде виставлений на продаж маєток, в якому жив голлівудський актор Леонардо Ді Капріо, коли знімався в фільмі "Той, що вижив".

Як повідомляє HUFFPOST, аукціон з продажу цієї елітної нерухомості має стартувати 22 січня 2021 року. Початковий внесок для бажаючих взяти участь - $100 тисяч.

Маєток продається на аукціоні
huffingtonpost.ca

Усередині маєтку є величезний басейн, домашній кінотеатр, баскетбольний майданчик, тренажерний зал. Його площа – 1,4 тисячі "квадратів". Крім того, будинок розташований в мальовничому місці – поруч знаходяться гори, на які відкривається гарний вид.

Маєток продається на аукціоні
huffingtonpost.ca

Брокери стверджують, що до центру Калгарі всього 20 хвилин їзди на автомобілі.

Маєток продається на аукціоні
huffingtonpost.ca

Як повідомляли НЕРУХОМІ, американський мільярдер Стівен Удвайр-Хейз кілька років намагається безуспішно продати свій будинок в Беверлі-Хіллз. Вартість маєтку – $160 млн. Це найдорожча вілла в Сполучених Штатах Америки.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук