Привіт із Держсервісбуду: стало відомо ім'я заступника голови ДІАМ

Ще одним заступником голови Державної інспекції архітектури та містобудування стала Наталія Дюжилова.

Про це йдеться у протоколі засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби від 10 грудня.

Як зазначається, на цю посаду претендували Геннадій Заболотний та Геннадій Вдовиченко, однак один із них не прийшов на фінальну співбесіду, а інший – її провалив. У підсумку у фінал вийшла Наталія Дюжилова.

Як відомо, раніше вона обіймала посаду голови Держсервісбуду – один із органів, який мав запрацювати разом із Держінспекцією містобудування замість ДАБІ. Однак згодом влада змінила вектор будівельної реформи і обидві структури були ліквідовані через непотрібність.

Згідно з інформацією з відкритих джерел, раніше Дюжилова також була директором розвитку в компанії "Аерок" і очолювала державне підприємство "Науково-дослідний інститут будівельних матеріалів та виробів". Тут вона пропрацювала до вересня 2018 року. Крім того, Дюжилова безуспішно пробувалась на посаду голови та заступника голови ДАБІ.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, раніше на посаду заступника голови ДІАМ було призначено Микита Барабаша. Зокрема, про це йшлося у розпорядженні Кабміну. Раніше Барабаш працював у Державному агентстві резерву.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

143

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом