Премія IBuild: Нова Англія стала кращим ЖК європейського зразка

Команда Нерухомі 11.12.2020 15:08 PR матеріал

10 грудня 2020 року відбулась VIII Всеукраїнська будівельна премія IBuild, засновником якої є Конфедерація будівельників України. Саме на цьому заході було визначено лідерів в сфері нерухомості. Цього року ЖК Нова Англія отримав перемогу в номінації "Кращий житловий комплекс європейського зразка".

Це ще один доказ того, що у команди забудовника Royal House вийшло створити в Україні проєкт європейського рівня.

"Це стосується як якості життя і атмосфери, які ми успішно реалізували через унікальну архітектуру, концепцію комплексу, його наповнення, так і якості будівництва. Адже ми будуємо Нову Англію за технологією Royal House, що запатентована та вже отримала визнання в низці європейських країн", - прокоментувала директор з продажу Карина Пилипчук.

Також ця нагорода підтверджує, що проєкт впевнено рухається вперед, без зупинок. Зараз ЖК Нова Англія вже переступив екватор: 6 будинків введено в експлуатацію і заселено. Ще 3 будинки в активній стадії будівництва.

"ЖК Нова Англія – це масштабний проєкт, який колись почався з мрії. Мрії не просто побудувати житло, а створити новий рівень - створити простір для життя. Щасливого! Комфортного! Красивого! Світлого і безпечного! Де кожен його житель буде з радістю повертатися в рідний, затишний дім. Я впевнена, що у нас вийшло виконати це завдання!

І перемогти в номінації "Кращий житловий комплекс європейського зразка" - це свято для всіх нас, інвесторів і резидентів "Нової Англії", будівельників, сервісної компанії, для всієї-всієї великої команди Royal House", - наголосила Пилипчук.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

56

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом