Половина киян продовжує мерзнути: Кличко розповів, коли включать усім опалення

У Києві тепло отримують половина житлових будинків, а також опалюються приміщення соціальної інфраструктури: школи, садки та лікарні.

Про це розповіла в ході пресконференції мер міста Віталій Кличко, передає пресслужба КМДА.

За його словами, в основному тепло з'явилося у будинках, Святошинського, Печерського, Голосіївського та Дніпровського районах. Для повного запуску всієї системи опалення буде потрібно близько тижня. При цьому періодично виникають різного роду неполадки, які, за словами мера, оперативно усуваються.

За тим, як буде надходити тепло в квартири киян простежить Міська житлово-комунальна інспекція. Вона ж проконтролює роботу комунальних служб, і фіксуватиме як швидко вони усувають неполадки.

"Хочу відзначити, що у вересні, під час підготовки до опалювального сезону, інспекція здійснила понад 400 перевірок. За їх результатами вже усунули багато недоліків", - підкреслив мер.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, киянам, які справно платять за комунальні послуги, в вересні раптово прийшли рахунки з боргом від 800 гривень за опалення. Таким чином доведеться заплатити за послугу, яку фактично не було надано.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

53

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом