Афера з платіжками: звідки у киян з'явилися борги за опалення у вересні

Киянам, які справно платять за комунальні послуги, у вересні раптово прийшли рахунки з боргом від 800 гривень за опалення. Таким чином доведеться заплатити за послугу, яку фактично не було надано.

Як повідомляє Судово-юридична газета, це "афера Київтеплоенерго і Центру комунального сервісу". Як пояснили виданню співробітники ЦКС, таким чином відбувся "перерозподіл" за показниками будинкового лічильника.

В результаті борги тих, хто не платить за комуналку, вирішили перекинути на відповідальних мешканців. Однак причини, за якими одні мають платити за борги інших, не зовсім зрозумілі.

Відзначимо, в Україні існує багато ризиків при купівлі квартири: як з боку недобросовісних забудовників, так і сторони різного роду шахраїв. Але навіть якщо вам пощастило купити і заселитися в уже своє житло, завжди є шанс стати жертвою якоїсь іншої несправедливості. Як бачимо в даному випадку, з боку комунальних служб.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

78

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом