Поліція взялася за розслідування будівництва ЖК FELICITA в Одесі

В Одесі мвсцеві жителі звернулися до поліції через будівництво ЖК FELICITA посеред приватного сектора на вулиці Рибальська Балка, 1-г.

Про це повідомили в пресслужбі Нацполіціі Одеської області.

Правоохоронці повідомили, що на одному з сайтів знайшли оголошення про продаж одно-, дво-, трикімнатних і дворівневих квартир у зазначеній новобудові.

"Жителі навколишніх будинків переживають стосовно негативних наслідків для їх власного житла, до яких може привести порушення забудовником будівельних норм", – повідомили поліцейські.

Також в поліції повідомили, що стурбованість викликає те, що майбутні інвестори спробують купити тут нерухомість, але у подальшому не зможуть оформити її у відповідності до чинного законодавства.

"За заявами одеситів в територіальному відділі поліції почали досудове розслідування. Під час огляду земельних ділянок фахівець відповідної державної установи підтвердив, що там будується багатоквартирний будинок, а не заявлені кілька індивідуальних", – повідомили в правоохоронних органах.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, Київський районний суд Одеси заборонив проводити незаконні будівельні роботи ЖК FELICITA. Як повідомили в одеському ДАБК, таке будівництво - класична схема забудови в приватному секторі, яка завдає шкоди жителям сусідніх будинків, а також становить загрозу потенційним інвесторам.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

64

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом