Поліція не змогла зупинити скандальне будівництво "Будинку Білозір"

Незаконному будівництву ЖК Зелений замок на вулиці Мирній, 2/1 (більш відомий як "Будинок Білозір") намагалися безуспішно перешкодити співробітники Нацполіціі Шевченківського управління.

Як повідомляє видання "Наші Гроші", у зв'язку з цим поліцейські звернулися до районного суду Шевченківського району з клопотанням про заборону проведення будівельних робіт за вказаною адресою. Як повідомляє видання, роботи на об'єкті проводить генпідрядник ТОВ "Даст Строй".

Суддя Шевченківського райсуду Олена Мєлєшак розглянула клопотання і повернула його слідчим, оскільки на цей житловий комплекс вже накладено арешт, який забороняє відчуження, розпорядження або будь-яке інше користування майном. Вона також підкреслила, що згідно з чинним законодавством, не передбачається повторне звернення з аналогічним клопотанням.

Також, за її словами, не передбачено Кримінально-процесуальним законодавством таких вимог як заборона проведення будівельних робіт і заборона вчинення реєстраційних дій.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Києві на вулиці Мирній, 2/1 тривають будівельні роботи, незважаючи на арешт, накладений судом. В травні київський суд заарештував будівництво багатоповерхового будинку на земельній ділянці, яка була виділена співачці, екснардепу Оксані Білозір. Радник глави КМДА Максим Бахматов заявляв, що народна артистка України незаконно забудовує історичну частину Києва. За словами Бахматова, "це житловий будинок без документів, без підключень і парковок, повне беззаконня, і в ньому вже намагаються реєструвати власність на квартири, продавати квартири".

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

77

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом