Підприємцю висунули підозру через самовільне будівництво біля озера Тельбін

1 хв

Подільська окружна прокуратура міста Києва повідомила про підозру директору приватного товариства, який самовільного звів об’єкти нерухомості на самовільно зайнятій земельній ділянці. Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

Директор одного з приватних товариств столиці без отримання у власність чи оренду самовільно зайняв частину трьох земельних ділянок в Дніпровському районі столиці в прибережній захисній смузі озера Тельбін. Їх загальна площа складає 0,1535 га. Також без дозвільних містобудівних документів побудував ресторанний комплекс, приміщення якого здавав в оренду іншим підприємцям. 

Зараз прокуратура готує позови до суду про повернення земельних ділянок у користування громаді міста Києва та знесення самовільно побудованих обʼєктів нерухомості.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, також в Одесі у 2021 році на схилі в Аркадії намагались звести ресторан, захопивши територію. Замовник будівництва компанія "Олд Порт Ллойд" вже двічі пробувала зареєструвати початок виконання робіт, які проводили під виглядом "реконструкції нежитлового приміщення без зміни зовнішніх геометричних розмірів фундаменту". 
 

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

1.1т

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом