Під Києвом скандальний забудовник знеструмив будинок і запропонував мешканцям шукати нове житло. Відео

В Ірпені жителі ЖК КИЇВСЬКИЙ, який знаходиться на вулиці Університетській, 2/1 (корпус 3), 12 серпня залишилися без світла, оскільки забудовник Валерій Пеший вирішив знеструмити цілий будинок, як він заявляє, через борги.

Під час спілкування з мешканцями будинку він заявив, що включать електрику лише у тому випадку, якщо "власники квартир платитимуть готівкою у бухгалтерію обслуговуючої компанії". А якщо хоча б один житель матиме заборгованість за надані послуги – електроенергію відключать всім без винятку.

Також Пеший пригрозив, що світло не з'явиться, якщо мешканці будуть приводити з собою журналістів та влаштовувати мітинги. При цьому забудовник порадив, що якщо когось не влаштовує така ситуація, то нехай купує квартиру в іншому ЖК.

Як повідомляє Киеввласть, Валерій Пеший – колишній депутат міськради Ірпеня та екс-начальник відділу земельних ресурсів Держкомзему в Ірпені. У 2015 році був кандидатом в міськраду від партії "Наш край", і виявився замішаним у скандал з побиттям кандидата в депутати міськради від партії "Сила людей" Інни Грищенко, яка виступила проти вирубки лісу. На руках у жінки при цьому була маленька дитина.

Валерій Пеший також називається як один із учасників "дерибану" Біличанського лісу. Прокуратура звинувачувала його в перешкоджанні діям правоохоронців під час обшуків, які проводилися у зв'язку з земельними махінаціями в Ірпені.

Разом з тим, на ресурсі НЕРУХОМІ ЖК КИЇВСЬКИЙ має рейтинг нижче середнього – 4,8.

Oб'єкти:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

156

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом