Офісну будівлю в центрі Рівного приватизують за 65 млн гривень

1 хв

Фонд державного майна провів аукціон із приватизації офісної будівлі в центрі міста на вулиці Симона Петлюри, 37. Перемогла консалтингова компанія "Профземінвест”, яка запропонувала за неї 65 млн гривень, йдеться на сайті Prozorro.

Будівля входить до єдиного майнового комплексу Рівненського науково-дослідного та проєктного інституту землеустрою. До його складу входять також інші 8 одиниць нерухомого майна: виробничий корпус площею понад 1800 кв м, адміністративні приміщення площею більш ніж 1400 кв м та гараж площею майже 85 кв м, а також 15 одиниць транспорту, обладнання, офісна й побутова техніка, меблі.

За актив змагалися 17 учасників. Ціна лота зросла зі стартової ставки у 3,5 млн гривень до 65 млн гривень.

Компанія "Профземінвест" належить Миколі Котнюку. Фірма провадить діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах. Котнюк є головою правління Асоціації бурштинового бізнесу України, власником низки компаній та кредитних спілок.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, раніше Фонд державного майна продав на аукціоні невелике приміщення в Каневі за 450 тисяч гривень. Під час аукціону стартова ціна зросла у 220 разів.

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

290

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом