Одеський чиновник на ремонті хрущовки "заробив" чверть мільйона гривень

Директора комунального підприємства в Затоці звинуватили в розтраті понад 260 тисяч гривень на ремонті п'ятиповерхової будівлі.

Про це у вівторок, 25 серпня, повідомили в пресслужбі прокуратури Одеської області.

До суду було направлено обвинувальний акт. Співробітники правоохоронних органів з'ясували, що підозрюваний змовився з приватним підрядником, провів з порушеннями тендер та підробив документи на замовлення ремонтних робіт.

В результаті, на рахунок компанії надійшло близько мільйона гривень на ремонт покрівлі та водостічної системи в хрущовці. Сума була завищена на більш ніж 260 тисяч гривень, про що свідчить обсяг виконаних робіт.

Дії чиновника кваліфікували за ч.4 ст.191 та ч.1 ст.366 КК України (привласнення, розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем, службове підроблення).

Як повідомляли НЕРУХОМІ, київські чиновники привласнили мільйон гривень, виділених на ремонт школи і дитячого садка. За скоєний злочин держслужбовцям загрожує до 12 років позбавлення волі.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

58

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом