Одеська міськрада попередила про небезпеку інвестування в ЖК Юпітер

Інвестування в ЖК Юпітер, який будується на вулиці Академіка Вільямса, 43 у Одесі, може нести низку загроз.

Про це повідомили в міській раді, додавши, що будівництво тут незаконне.

Влада Одеси відзначає, що у забудовника немає містобудів і документів, які дозволяють вести будівельні роботи на цій ділянці, згідно з даними кадастру.

Незважаючи на виявлені очевидні порушення в ЖК Юпітер стартував продаж квартир. Оголошення про це поширюють в мережі Інтернет. За інформацією, що міститься на інтернет-ресурсах, на зазначеній земельній ділянці планується будівництво 214-квартирного 2-секційного 16-поверхового ЖК Юпітер.

У реєстрі будівельної діяльності йдеться, що по вул. Академіка Вільямса, 43 зареєстровано повідомлення про початок виконання підготовчих робіт: знесли споруди, що раніше стояли тут, територію огородили будівельним парканом. Тим часом співробітники ДАБК зафіксували, що забудовник встановив на ділянці вже близько 20 паль.

У зв'язку з цим комісія звернулася до поліції, щоб не допустити на ділянці незаконне будівництво.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, на засіданні Одеської міської ради в середу, 3 лютого, було прийнято рішення про введення нових стандартів у забудові міста. Мінімальна відстань між приватними житловими будинками і восьмиповерхового будинками до 8 поверхів має складати мінімум 15 метрів. При будівництві висоток (вище 9 поверхів) – відстань від фасадів нового будинку до межі земельної ділянки має бути не менше 20 метрів.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

87

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом