Одесити обурені забудовником, який знищив дерева. Фото

В Одесі на ділянці на розі вулиць Ільфа та Петрова та Архітекторської, де має розпочатися будівництво автомийки, забудовник зрізав шість дерев.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, знищили дерева у п'ятницю, 18 лютого. У другій половині дня сюди прийшли двоє чоловіків з електропилою і знову почали пиляти дерева. Одесити стверджують, що дерева пиляють працівники, найняті бізнесменом Дмитром Авдєєвим. Він збирається тут розпочати будівництво.

Місцеві жителі викликали на місце співробітників поліції, також вони організували чергування, щоб не допустити знищення дерев. Тут уже спиляли 6 софор, ще 6 помітили жовтою фарбою.

Наголошується, що протистояння із забудовником триває з початку місяця, активісти вже двічі зносили встановлений будівельний паркан.

Своєю чергою, представники забудовника стверджують, що вони мають весь пакет дозвільних документів. В одеському ДАБКу розповіли, що підприємець викупив ділянку площею 0,03 га на аукціоні ще у 2000-х роках, а у серпні 2020 року департамент архітектури видав містобуди на будівництво автомийки. Проте місцеві мешканці вимагають облаштувати на цьому місці зелену зону.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Одесі жителі ЖК Острови 20 грудня перекрили перехрестя вулиць Семена Палія та Марсельської, протестуючи проти постійних перебоїв з електрикою, за яку вони платять за промисловими тарифами.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

100

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом