Зруйнований окупантами ЖК Geneve у Дніпрі допоможе відновити забудовник

ЖК Geneve у Дніпрі, який постраждав внаслідок ракетного удару з боку російських окупантів, допоможе відновити забудовник Daytona Develpment Company .

Про це повідомляється на сайті девелопера.

Будівельна компанія вже оприлюднила план дій найближчим часом. Насамперед необхідне попереднє обстеження будівлі із залученням спеціалізованих та ліцензованих організацій для виконання першочергових аварійних робіт.

Потім, на думку забудовника, слід провести повне обстеження будівлі, що включає як інструментальне обстеження несучих конструкцій, так і повне обстеження інженерних комунікацій зі складанням звіту та дефектних актів.

На підставі отриманих даних компанія складе проект відновлення житлового комплексу.

Як відомо, ракетний удар по Дніпру росіяни завдали увечері 28 липня. Внаслідок цього було пошкоджено житлові будівлі та адміністративну будівлю Служби безпеки України.

Згідно з даними порталу НЕРУХОМІ, ЖК Geneve – проєкт бізнес-класу, що складається з одного восьмисекційного будинку заввишки 12 поверхів. Об'єднав усі секції між собою стилобат. Житловий комплекс звели за монолітно-каркасною технологією. Розташований ЖК на вулиці Костомарівській, 1а. Локація належить до Центрального району міста.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

108

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом