Зливи затопили паркінг ЖК Victory V: завдано збитків на $500 000

У ході червневих злив затопило підземний паркінг ЖК Victory V у Шевченківському районі Києва, внаслідок чого автовласникам завдано збитків сумарно на півмільйона доларів.

Як повідомляє Liga net, на думку архітектора Олега Гречуха, причиною затоплення може бути те, що ЖК розташований на ділянці, під якою поєднуються три гілки колектора на річці Либідь.

Місцеві жителі, які користуються паркінгом, заявляють, що причиною надзвичайної події стали несправні зливи.

За інформацією Шевченківської РДА, багатоквартирний житловий будинок на Берестейському проспекті, 5в (ЖК Viktory V) не відноситься до сфери управління міста. Управління будинком здійснює керуюча компанія ТОВ "Повітрофлотський Сервіс". Паркінг знаходиться в управлінні та обслуговуванні ТОВ "Євротехнології Плюс". Тому міська влада заявила, що не виплачуватиме компенсації постраждалим автовласникам.

ЖК Viktory V зводив забудовник bUd development.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомост, девелопер ЖК Victory V "прославився" в іншому проєкті – житловому комплексі Symbol. Тут забудовник через суд зміг скасувати низку норм у виданих містобудах.

При цьому, як з'ясували експерти, дозвіл на виконання будівельних робіт замовник зміг отримати лише з третьої спроби.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

163

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом