ЖК Оскар: на що звернути увагу перед покупкою квартири

ЖК Оскар – це житловий комплекс комфорт-класу, розташований на проспекті Гагаріна, 9, 9-а в Одесі. Проєктом передбачено п'ятисекційний житловий будинок висотністю 24 поверхи з вбудовано-прибудованими приміщеннями та 2-х рівневим паркінгом. Будівництво відбуватиметься у 5 черг.

Про це читайте у свіжому огляді від ресурсу НЕРУХОМІ.

Цільове призначення земельної ділянки відповідає намірам забудови. Іншими словами, це місце передбачає будівництво багатоквартирного житлового будинку. Замовник має належні права на земельну ділянку, що зменшує інвестиційні ризики у будівництві.

ЖК Оскар зводиться на ділянці площею 2,1 га, а під забудовою опиниться 40% території. Це вплине на комфортність проживання майбутніх мешканців, оскільки прибудинкової території буде недостатньо.

Така сама ситуація і з паркомісцями. У ЖК Оскар на 1205 квартир запланований підземний дворівневий паркінг на 574 машиномісця, чого буде недостатньо для комфорту і мешканці зіткнуться згодом із питанням, де поставити свою машину.

З огляду на місце розташування комплексу, містобуди зобов'язували забудовника дотримуватися стилістики фасадів будівель, розташованих у районі Французького бульвару та Аркадії з пристосуванням присутніх традиційних пісочно-пастельних тонів, прийнятих для Південної Пальміри.

Докладніше ознайомитися з документами щодо ЖК Оскар можна, перейшовши за посиланням.

Oб'єкти:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

97

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом