ЖК Нова Англія відсвяткував п'ятиріччя масштабним фестивалем

Команда Нерухомі 27.07.2021 12:24 PR матеріал

1 хв

ЖК Нова Англія 24 липня відсвяткував своє п'ятиріччя, організувавши масштабний фестиваль для дорослих і дітей.

Про це повідомили в пресслужбі житлового комплексу.

"Хогвартс для дітей, яскраві розваги, більше 40 розіграних подарунків на чолі з iPhone12, запальний зоряний концерт групи TVORCHI, Tarabarova і у фіналі – грандіозне лазерне шоу на фасадах будинків", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що захід відвідали 7 тисяч осіб. Як повідомила директор з продажу ЖК Нова Англія Карина Пилипчук, за 5 років вдалося реалізувати половину проєкту: 7 будинків з 14 вже введені в експлуатацію, більше 3 тисяч інвесторів отримали ключі від квартир.

Головна сцена фестивалю розташувалася біля відкритого на честь свята 13-метрової арт-інсталяції Біг-Бена. Фестиваль був наповнений креативними та яскравими інсталяціями. Наприклад, з будмайданчика до сцени приїхав екскаватор, ківш якого був заповнений фруктами і прохолодними напоями.

На честь дня народження ЖК організатори приготували двотижневий квест-подорож з подарунком, мотивуючи активно і пізнавально проводити час з близькими. У квесті взяли участь понад 200 осіб. А за результатами розіграшу на фестивалі володаркою iPhone12 стала резідентка ЖК Нова Англія.

Також на фестивалі розіграли подарунки від партнерів житлового комплексу: школи і дитсадка "Європейський колегіум", магазинів, салонів краси, кафе і ресторанів, які розташовуються на території комплексу.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, не так давно в ЖК Нова Англія ввели в експлуатацію будинок Манчестер. Це сталося згідно з термінами, які були раніше прописані у договорі.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

71

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом