ЖК Нова Англія організовує грандіозний фестиваль на честь дня народження

Команда Нерухомі 21.07.2021 08:23 PR матеріал

1 хв

До п'ятиріччя ЖК Нова Англія 24 липня відбудеться грандіозний фестиваль, де гостей чекає насичена програма.

Про це повідомили в пресслужбі житлового комплексу.

Свято розпочнеться о 13:00 з фестивалю вуличної їжі і розваг для дітей. Їх чекають ексклюзивні майстер-класи, вистави, конкурси та шоу. Розважатимуть аніматори, міми та фокусники. Також в розпорядженні гостей фотозони й інші розваги.

Основна програма фестивалю розпочнеться о 17:00. Гостям приготували розіграш IPhone12 і великий музичний концерт. Тут виступлять зіркові групи Brunettes Shoot Blondes і TVORCHI, кавер-група Beatles, Марта Адамчук. Також в цей день відбудеться урочисте відкриття 13-метрової арт-інсталяції Біг-Бена і алеї фонтанів. Гостей також чекає шоу еквілібристів, лазерне шоу і багато інших розваг.

Організатори зазначають, що вхід на свято буде вільним, але необхідно буде зареєструватися.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, нещодавно в ЖК Нова Англія ввели в експлуатацію будинок Манчестер згідно з термінами, які були раніше прописані в договорі.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

55

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом