ЖК на вулиці Франка у Борисполі: чергова новобудова з традиційними проблемами

ЖК на вулиці Франка, 21 – це десятиповерховий комплекс в центрі Борисполя з традиційними для новобудов проблемами з парковками і збільшеним відсотком забудови ділянки.

Про це читайте у свіжому огляді від ресурсу НЕРУХОМІ.

Як з'ясували експерти, забудовник вирішив трохи відійти від ДПТ та інакше реалізувати наміри забудови. Це призвело до збільшення кількості секцій будинку при одночасному зменшенні поверховості. І хоч це не вплине на кількість майбутніх мешканців комплексу, але призведе до зменшення площі прибудинкової території, що позначиться на комфортності проживання. Так, відсоток забудови земельної ділянки в 47% відповідає вимогам МУО, проте не відповідає чинним будівельним нормам.

Також для комфортного проживання забудовник мав передбачити паркінг на 146 машино-місць і гостьову стоянку на 22 машино-місця. Проєктом ЖК вул. Франка, 21 будівництво паркінгу не передбачено. На території облаштують лише майданчик для тимчасового зберігання автомобілів. Щоб отримати дозвіл на будівництво забудовник заявив, що власник сусідньої ділянки надасть землю для облаштування автостоянки. Але, як помітили експерти, це не гарантує, що парковку облаштують на цьому місці, а майбутні мешканці неминуче зіткнуться з проблемо, де лишити авто.

Більш докладно про ЖК на вулиці Франка можна прочитати, перейшовши за посиланням.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

107

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом