ЖК KADORR City: черговий комплекс, в якому маніпулюють класом

ЖК KADORR City зводиться у Малиновському районі Одеси на вулиці Краснова, 3, яка вже сьогодні страждає від перевантаженості, а згодом ситуація тільки погіршиться.

Про це читайте в свіжому огляді від ресурсу НЕРУХОМІ.

Зазначимо, що класи новобудов житлової нерухомості є маркетинговим інструментом, який використовується для встановлення завищеної ціни. Так, заявлений забудовником клас ЖК KADORR City – бізнес, але він не відповідає йому за цілою низкою критеріїв. Це стосується відстані до об'єктів соціально-побутової та торговельної інфраструктури, до рекреаційних зон відпочинку, кількості квартир як на поверсі, так і в під'їзді. Крім того, для будівництва зовнішніх стін у відповідному класі мали використовувати керамічну цеглу або керамічні блоки. Однак забудовник використав газоблоки.

Крім того, не дотримано і норми щодо паркувальних майданчиків, що зробить і без того завантажену вулицю Краснова, на якій будується ЖК, зовсім "не проїзною".

Жителі багатьох раніше побудованих цим забудовником ЖК скаржаться на дуже погану звукоізоляцію між квартирами, порівнюючи її зі звукоізоляцією у хрущовках. Тому велика ймовірність, що з такою ж проблемою доведеться зіткнутися і жителям ЖК KADORR City.

Варто також згадати і судові розгляди з Державіаслужбою. І хоч Окружний адміністративний суд повністю відмовив у задоволенні адміністративного позову (держструктура пред'явила позов до ТОВ "СХІД XXI", яка з 22 вересня 2020 року не має ніякого відношення до цього будівництва), здійснювати або оскаржити дане рішення, або подати позов до належного відповідача. Тому певні інвестиційні ризики залишаються до остаточного рішення щодо цієї справи.

Більш докладно про ЖК KADORR City можна прочитати, перейшовши за посиланням.

Oб'єкти:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

123

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом