ЖК Greenville на Печерську запустив знижки на квартири до Нового року

Команда Нерухомі 10.12.2021 16:09 PR матеріал

1 хв

ЖК Greenville на Печерську оголосив про нові знижки на купівлю двох і трикімнатних квартир на честь новорічних свят, що наближаються.

Про це повідомили у пресслужбі житлового комплексу.

Як зазначається, знижку можуть отримати всі охочі, які встигнуть купити квартиру до 31 грудня цього року. Зазначається також, що кількість квартир, що беруть участь в акції, обмежена. Деталі можна дізнатись у відділі продажу.

Як повідомлялося раніше, ЖК Greenville на Печерську – це комплекс бізнес-класу, що зводиться у Києві за адресою: провулок Новопечерський, 5, складатиметься з трьох будинків різної поверховості – від 11 до 25 поверхів. Будівництво комплексу передбачено у три черги.

Цей ЖК відрізняється вигідним розташуванням: поряд знаходяться основні офіси різних компаній, навчальні заклади та медустанови.

Забудовник реалізує концепцію подвір'я без машин. Територія комплексу – закрита, вона матиме розвинену інфраструктуру: дитсадок, бізнес-центр, преміальний фітнес-центр, різні магазини, барбекю-зона, дитячі ігрові кімнати, зона вигулу тварин та багато іншого.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

181

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом