ЖК Greenville на Печерську ввів в експлуатацію дві нові секції

Команда Нерухомі 13.10.2023 15:28 PR матеріал

2 хв

Незважаючи на війну та ракетні обстріли, міжнародна група компаній Greenville ввела в експлуатацію четверту та п’яту секції столичного житлового комплексу Greenville на Печерську. 

Відповідний сертифікат від Державної інспекції архітектури та містобудування України компанія отримала наприкінці вересня. 

"У непростий час ми продовжуємо будувати та реалізовувати свої плани. Нашою головною мотивацією залишається відповідальність перед інвесторами та репутація компанії. Попереду у нас ще багато роботи. Ми вдячні інвесторам за довіру та Збройним силам України за можливість робити свою справу", - заявила керівниця проєктів Greenville Наталія Дубик.    

Greenville на Печерську – це сучасний житловий комплекс бізнес-класу. В його основі лежить концепція технологічного життєвого простору з акцентом на чіткій геометрії форм ззовні та інноваційності всередині. Проєкт передбачає вхідну групу готельного типу, багаторівневий підземний паркінг у стилобатній частині, індивідуальну систему доступу, лаунж-зони, бізнес-простір, сюжетно-ігрову кімнату для дітей, спортивний і дитячий майданчики та приміщення-лапомийку для домашніх улюбленців.    

На вибір покупця пропонуються різноманітні види планувань, які враховують індивідуальні побажання власника. Є можливість зробити перепланування на власний смак. Разом з документами на право власності покупець отримує ключі від квартири. З будь-яких питань можна звертатися у відділ продажів (Фортечний тупик, 7В) або на офіційний сайт комплексу.  

Зараз девелопер продовжує активно будувати наступні секції житлового комплексу. Ведуться монолітно-каркасні роботи шостої та сьомї секцій, а також будується підземний паркінг.     

Група компаній Greenville понад 20 років провадить діяльність у сфері житлової та комерційної нерухомості, відновлювальної енергетики. За час існування під цим брендом збудовані чотири житлові комплекси у Львові та курортний готель у Трускавці. У Києві компанія будує житлові комплекси бізнес-класу - Greenville на Печерську та Greenville Park.    
 

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

252

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом