Забудовники суттєво спростили процес вибору квартири

Команда Нерухомі 27.05.2024 16:59 PR матеріал

2 хв

Девелоперська компанія Greenville запустила віртуальні 3D-тури в київському житловому комплексі Greenville Park на Подолі. Тепер клієнти, обираючи житло, матимуть змогу одразу побачити візуалізацію квартири, яка їм сподобалася, повідомили порталу НЕРУХОМІ у пресслужбі компанії.

3D-тури розробили фахівці українського офісу естонської компанії VRNET, яка займається впровадженням технологій віртуальної та доповненої реальності в галузі нерухомості.    

Сервіс VRNET може швидко і якісно візуалізувати великі обсяги забудови, за словами фаундерів, по 30 000 квартир на місяць. Завдяки технології, покупці можуть переглядати квартири, є можливість швидко завантажувати візуалізації навіть на смартфонах. Стартап став широко відомим у 2023 році, коли його команда розробила застосунок "Бестіарій" для бійців ЗСУ з описом, характеристиками та слабкими місцями російської військової техніки.   

3D-тури в житловому комплексі бізнес-класу Greenville Park завантажені на екран для демонстрації клієнтам у відділі продажів. Окрема фішка - можливість "прогулятися" квартирами за допомогою VR-окулярів Oculus Meta Quest 2. В компанії кажуть, що головна мета - зробити процес вибору житла максимально зручним для клієнта. 

"Перше враження про квартиру - найважливіше. Тому важливо, щоб клієнт відчув її атмосферу, оцінив переваги, ергономіку простору. Вибір оселі починається з оцінки задоволення індивідуальних вимог. VR-окуляри дозволяють обрати квартиру прямо з відділу продажів, оглянути кожну її деталь, визначитися з плануванням та побачити, як виглядатиме житло після ремонту", - зазначив digital-маркетолог Greenville Kyiv Євгеній Слободянюк.

Greenville Park - це сучасний комплекс бізнес-класу, розташований в історичному районі Києва. До найближчої станції метро "Лук’янівська" близько 10 хвилин пішки. Зовсім поруч знаходиться посольство Азербайджану та мальовничий сквер імені Гейдара Алієва. В комплексі є багатоярусний підземний паркінг у стилобатній частині, лаунж-зони, ігрова кімната для дітей, спортивні і дитячі майданчики та лапомийка для домашніх улюбленців. У Greenville Park дизайнерське лобі готельного типу з індивідуальною системою контролю доступу та бізнес-зоною, де можна проводити ділові зустрічі або дистанційно працювати. 

Міжнародна група компаній Greenville будує об’єкти  житлової та комерційної нерухомості з 2007 року. Під брендом Greenville реалізовані житлові комплекси "Місто трав", "Добра оселя" та Greenville House у Львові, а також готельний комплекс "Лісова пісня" у Трускавці. Конкурентні переваги проектів Greenville – сучасна архітектура, функціональне наповнення, відмінна якість будівництва та високий рівень відповідальності перед інвесторами. Наразі компанія завершує будівництво ще одного житлового комплексу у Львові, а також будує два комплекси бізнес-класу в Києві - Greenville Park та Greenville на Печерську. Крім сфери будівництва, з 2016 року компанія втілює у життя міжнародні проєкти в галузі "зеленого переходу" та сталого розвитку.  
 

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

664

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом