Забудовник ЖК Нова Англія підбив підсумки

Команда Нерухомі 28.12.2021 13:15 PR матеріал

1 хв

За минулі 5 років забудовник ЖК Нова Англія встиг реалізувати рівно половину проєкту та ввести в експлуатацію 7 з 14 будинків і понад 3 тисячі інвесторів отримали ключі від своїх квартир.

Як повідомили в будівельній компанії "Royal House", у 2021 році стартували продажі житла у трьох будинках (Лінкольні, Віндзорі та Ноттінгемі), були відкриті арт-інсталяція Біг-Бена, алея фонтанів та два великі дитячі майданчики.

Старання забудовника були відзначені престижною Премією у сфері будівництва IBuild 2021 у номінації "Найкомфортніший простір для життя".

"Це ще одна мотивація для нас створювати простір, де жителі будуть почуватися безпечно, комфортно і щасливо. Але в планах у нас ще багато цікавого, адже ми намагаємося, щоб понад 9 га території містечка дозволили кожному нашому резиденту знайти заняття до смаку", - йдеться у повідомленні.

У 2022 році компанія запланувала продаж в останньому будинку житлового комплексу Престон. Також у планах відкрити для мешканців ЖК Нова Англія спортивний двір з біговими доріжками, багатофункціональним спортивним полем, зоною для заняття йогою та тренажерами, новий free child простір з безплатним інтернетом зручними місцями для роботи та відпочинку.

Наступного року Royal House має намір запустити новий великий житловий комплекс. Компанія будує за допомогою стінових модулів, які виробляються на власному заводі та поставляються до Європи. Наприклад, у Словаччині відбулося урочисте відкриття третього соціально-житлового проєкту, побудованого завдяки цим модулям.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

143

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом