Забудовник скандального апарт-комплексу Apart Hall таки отримав дозвіл

Забудовнику апарт-комплексу Apart Hall, розташованого на вулиці Трусковецькій у селі Сокільники під Львовом, видали дозвіл на будівництво.

Відповідні дані були внесені до Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва 27 січня. Дозвіл видала Держінспекція містобудування та архітектури для будівництва багатофункціонального комплексу.

Варто наголосити, що Сокільники мають дуже вигідне з економічного погляду розташування через близькість до Львова. До того ж село почало останніми роками активно розвиватись і у будівельній галузі. Як повідомляє Zaxid.net, не все будівництво тут триває без порушень. За даними ЗМІ, всупереч генплану Сокольника у вересні 2021 року були видані містобуди на будівництво багатофункціонального комплексу. Насправді це три 10-12 поверхових багатоквартирних будинки загальною висотою 36 метрів на території діючої промислової зони. "Місцеві підприємці, які роками працюють у тій промзоні, неприємно здивовані таким рішенням місцевої влади", - пише видання.

У свою чергу, як з'ясували експерти порталу НЕРУХОМІ, згідно з реєстром будівельної діяльності, апартаменти відсутні у складі показників комплексу. Також дозвіл не передбачає будівництва апарт-комплексу. Щодо виданих містобудів, то у складі багатофункціонального комплексу не мають розміщуватись житлові приміщення.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

89

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом