Забудовник оголосив про запуск клубного будинку бізнес-класу Olegivskiy

Команда Нерухомі 10.11.2021 13:51 PR матеріал

1 хв

Група компаній DIM оголосила про запуск клубного будинку бізнес-класу Olegivskiy по вулиці Олегівській, 36 у Подільському районі Києва.

Про це повідомляється на сайті забудовника.

У DIM назвали переваги об'єкта, серед яких панорамний вид на Поділ. А все через те, що будинок знаходиться на найвищій точці гори Щекавиця. Olegivskiy спроєктували в стилі стриманого модерну, таким чином підкреслюючи архітектуру одного з найстаріших районів столиці. Висота об'єкту – 8 поверхів, як зауважує будівельна компанія, він впишеться в атмосферу та місцеву історичну забудову.

Як зазначається, клубний будинок Olegivskiy може похвалитися дизайнерським лобі, обладнаними підземним паркінгом, двором без машин, фітнес-зоною, власною пральною, вуличним каміном на даху та багатьом чим іншим.

Велику увагу приділив забудовник розвитку інфраструктури території району. Було відремонтовано старі та прокладено нові під'їзні дороги, оновлено суспільні простори, проведено озеленення території. Проєкт клубного будинку Olegivskiy був розроблений так, щоб органічно вписатися в архітектуру Подолу: фасад будівлі гармонійно поєднається з навколишнім простором і стане його невід'ємною частиною.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

123

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом