Забудовник апарт-комплексу Times придумав, як вирішити питання з парковками

Забудовник апарт-комплексу Times, який знаходиться на вулиці Косвеній, 64/66, в Одесі, вирішив питання з паркованням.

Про це у понеділок, 13 грудня, написав голова міського ДАБКу Олександр Авдєєв у себе у Facebook.

"Ми розуміли проблеми у перспективі з паркуванням, тому провели зустріч із забудовником стосовно забезпечення запроєктованого апарт-комплексу нормативною кількістю машиномісць", - написав чиновник.

За його словами, забудовник купив на суміжній території будівлі та споруди автостоянки для проєктування та будівництва 4-поверхового паркінгу на 250 машиномісць.

"Замовник вже придбав ці будівлі та подав до Департаменту земельних ресурсів відповідні документи щодо відведення земельної ділянки під будівництво паркінгу", - підсумував Авдєєв.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, проблема паркування – не єдина для апарт-комплексу Times. Одеська міська рада як розпорядник землі надавала земельну ділянку не для будівництва, а для експлуатації СТО.

Також стало відомо, що одеський ДАБК в окружному адмінсуді намагався скасувати містобудівні умови та обмеження, аргументуючи тим, що на схемі генерального плану, будинок який реконструюється, розташований впритул до прилеглої будівлі на суміжній земельній ділянці, що є порушенням протипожежних норм.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

54

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом