Як позбутися будівельного сміття: львівський забудовник закопав його у парку

Забудовник ЖК Леополь Таун по вулиці Стрийській у Львові, щоб позбавитися будівельного сміття, вирішив закопати його у міському парку.

Про це написав заступник мера з питань містобудування Любомир Зубач у себе у Facebook.

За його словами, біля ЖК Леополь Таун по вулиці Стрийській, 195 утворилися гори будівельного сміття, яке доходить до вікон мешканців комплексу. При цьому забудовник не поспішає розв'язувати питання щодо його вивезення.

"Це триває не день і не два. Було і не одне зауваження від міських комунальників. Тому змушений привселюдно звернутися до цього забудовника: зробіть перш за все послугу мешканцям своїх будинків, та й місту заодно – припиніть діяти по-варварськи, приберіть свої Авгієві стайні", – закликав чиновник.

Водночас у мерії зазначили, що зрештою забудовник вирішив позбутися сміття вельми оригінальним способом – закопати його на території міського парку Архангела Михаїла, що розташований по сусідству. Зубач наголосив, що при цьому нещадно ламаються чагарники та дерева.

"Неприйнятний варіант – копати ями на території міського парку і в них загортати сміття. Це непорядно, неконструктивно, а ще й за це передбачено відповідальність", - сказав заступник мера.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості України, забудовник ЖК Леополь Таун по вул. Стрийська, 195, у Львові ввів в експлуатацію один будинок на 68 квартир наприкінці грудня минулого року. Замовником будівництва виступає ТОВ "Квіти Львова Плюс", генпідрядником зафіксовано ПП "ВІР-Західбуд.Комплекс".

Забудовник позиціонує ЖК у класі "комфорт", зазначаючи, що він відповідає концепції "життя у гармонії з природою".

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

116

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом