Влада допоможе інвесторам скандального ЖК Войцеховського з введенням в експлуатацію

Влада збирається допомогти інвесторам ЖК Сосновий бір – одного з недобудованих об'єктів скандального забудовника Анатолія Войцеховського.

Про це написала заступник голови комітету Верховної Ради з питань будівництва Олена Шуляк у себе в Facebook.

За її словами, заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко разом з чиновниками столичної міської держадміністрації днями зустрілися з постраждалими інвесторами. Як стало відомо, будуть збиратися документи, щоб якомога швидше ввести будинок в експлуатацію.

Скандальний забудовник кинув будувати будинок ще у 2016 році на етапі 50% готовності об'єкту, по суті, залишивши тільки "коробку" без вікон і дверей.

"Зараз будинок готовий на 85%. І все завдяки наполегливості інвесторів! Дехто навіть зробив ремонт у квартирі і планує переїзд вже у березні. І все було б ок, якби не кілька "але". По-перше, об'єкт досі не зданий в експлуатацію. По-друге, він не має повноцінного підключення до мереж. За словами людей, на сьогодні в їх квартирах максимум + 12", - написала Шуляк.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, Шостий апеляційний адміністративний суд зобов'язав Київську міську держадміністрацію добудувати ЖК Деміївський квартал – ще один з проблемних об'єктів Анатолія Войцеховського.

КМДА має завершити будівництво без додаткових залучень коштів з боку інвесторів. При цьому суд визнав, що столичні чиновники проявили бездіяльність щодо організації роботи з завершення проблемного будівництва.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

157

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом