Відновилося будівництво столичного ЖК Нова Англія

Команда Нерухомі 05.04.2022 14:30 PR матеріал

1 хв

Компанія Royal House відновила будівельно-монтажні роботи в ЖК Нова Англія, ставши першою, хто відновив будівництво на ринку нерухомості в Києві.

Про це ресурсу НЕРУХОМІ повідомили в пресслужбі забудовника.

Вже з 5 квітня у житловому комплексі Нова Англія будівельна бригада приступила до робіт у будинку "Лінкольн" (5 черга будівництва), поступово відновляться роботи й в інших будинках комплексу. У цьому будинку встигли завершити роботи з монтажу 20-го поверху у двох секціях, здійснювалася кладка міжкімнатних перегородок та проводились роботи з монтажу систем труб каналізації.

Попри військові дії, будівельна компанія виконує свої обов'язки перед інвесторами та жителями комплексу. У перші дні війни своїм інвесторам компанія призупинила вимоги щодо платежу розстрочки строком на 3 місяці. Зараз більшість працівників сервісної служби Нової Англії залишаються на своїх робочих місцях, забезпечуючи охорону комплексу та його життєдіяльність.

Royal House продовжує займати активну позицію допомагаючи ЗСУ з будівництвом блокпостів у Києві та області, виготовляючи протитанкові їжаки, будуючи укріплення у столиці та області, допомагаючи будівельними матеріалами, технікою та людьми.

"Ми сподіваємося, що скоро українці повернуться додому до мирного Києва, а ми побудуємо Нову Англію. Віримо в Україну, віримо в народ України, віримо у ЗСУ!", - заявив забудовник.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

141

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом