Відбудову школи в Одесі довірили підряднику, який працював з фірмами Галантерника


Управління капітального будівництва Одеської міської ради провело тендер та обрало потенційного підрядника для капітального ремонту школи №61 на вулиці Академіка Воробйова, що в районі Слобідки. Про це йдеться у системі електронних закупівель Prozorro.

Згідно з відкритими даними, тендер відбувся лише з одним учасником  — ТОВ "Проектно-будівельна компанія "Альянс", який пообіцяв відремонтувати будівлю за 120 млн гривень. За ці гроші у школі планують повністю замінити всі вікна, двері та покрівлю, зробити тепло- та гідроізоляцію фундаменту та фасаду, налагодити пожежну небезпеку, прокласти нову каналізацію та водогін, зробити ремонт в приміщеннях та облаштувати клумби на подвір’ї. Роботи мають бути виконані до кінця наступного року.

Як відомо, цей тендер вже проводили на початку червня. Тоді на торгах зареєструвалися два учасника – "Альянс" та "Інж-Строй". Втім, тоді пропозиції обох фірм відхилили.

Згідно з даними порталу YouControl, ТОВ "ПБК "Альянс" - це одеська компанія, яка була зареєстрована більше шести років тому. Її статутний капітал лише 5 тисяч гривень. Керує нею Олександр Демчук, бенефіціаром є інша фірма – "Апартментс".

ПБК "Альянс" вже раніше отримувала багатомільйонні замовлення на проведення ремонтів в одеських школах. Крім того, як повідомляють ЗМІ, у 2019 році  виконувала роботи для ТОВ "Вест білдинг Україна", яке, у свою чергу, реалізовувало проект "Простір на Тульській".

Нагадаємо, компанію "Простір" пов'язують із екскерівником БК "Прогрес-буд" Олександром Селезньовим та бізнесменом Володимиром Галантерником.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості України, Володимира Галантерника підозрюють в організації злочинного угруповання, яке протягом 2016-2019 років "працювало" в Одесі та завдало йому збитків на 558 млн гривень.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

150

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом