В Україні почали продаж квартир за новим законодавством

Команда Нерухомі 01.03.2024 21:47 PR матеріал

2 хв

Замовник будівництва "Роял Хауз Девелопмент" продав першу квартиру у ЖК Park Royal як майбутній об’єкт нерухомості у відповідності до Закону України "Про гарантування речових прав на об'єкти нерухомого майна, які будуть споруджені в майбутньому", що набув чинності 10 жовтня 2022 року. Це одна з новобудов Бучі, у розповіли порталу НЕРУХОМІ у пресслужбі забудовника.

Аби зареєструвати таке право "Роял Хауз Девелопмент" (один із забудовників Бучі) пройшов відповідну перевірку державними органами та подав документи у Єдину державну електронну систему у сфері будівництва (ЄДЕССБ). Зокрема, заяву про державну реєстрацію спеціального майнового права.

"Лише надійні забудовники пройшли перевірку регулятором і ми тішимось, що "Роял Хауз Девелопмент" у їхньому числі. Тепер згідно із Законом, ми можемо продавати спеціальне майнове право на об’єкти нерухомості в житловому комплексі Park Royal, який знаходиться у Бучі, адже згідно з чинним законодавством є всі необхідні дозволи на будівництво житлового комплексу. Окрім того права наших інвесторів теж захищені, оскільки кожен об’єкт нерухомості в будинках житлового комплексу (квартира, паркінг, комерційний об’єкт тощо) внесено до реєстру речових прав Мінюсту, як окремий об’єкт майнових прав", - коментують представники "Роял Хауз Девелопмент".

Зазначимо, що згідно з чинним законодавством будинкам в ЖК Park Royal, де вже відкрито продаж квартир – присвоєну поштову адресу. Тобто, після введення в експлуатацію будинків – інвестори можуть одразу отримувати право власності на свою квартиру.

Нагадаємо, що у лютому 2024 року стартували продажі квартир у ЖК Park Royal. Для інвесторів відкрито до придбання одно-, дво- і трикімнатні квартири площею від 32 кв.м. до 75 кв.м. До нового весняного сезону вартість за один квадратний метр стартує – від 888$. Діють особливі умови на розтермінування.

ЖК Park Royal – це наймаштабніший житловий комплекс у Буча під Києвом. Його площа складає 25 га, власна екологічно-чиста зона - 4 га. На території місто-парка буде збудовано школу і дитячий садок на 600 учнів. А також дитячий простір Kid's Word площею майже 6000 кв.м. У ЖК збудують центральну площу з власною оранжереєю та власний амфітеатр. Для інвесторів розроблено понад 50 типів планувань.
 

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

3.8т

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом