В Одесі почали відбудовувати ЖК Тирас, по якому влучила російська ракета

В Одесі розпочали відновлення ЖК Тирас, який постраждав внаслідок влучення російської ракети 23 квітня.

Про це розповів заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко у своєму Facebook.

За його словами, російська ракета зруйнувала несучі конструкції на чотирьох поверхах у двох секціях. Постраждали системи водовідведення, водо та енергозбереження, а також ліфти та обладнання до них. "Наразі повністю відновлено перекриття третього поверху та всі вертикальні елементи будівлі. Встановлюється опалубка для перекриття четвертого поверху", - звітував представник Офісу президента.

Він додав, що несучі конструкції мають повністю відновити вже у липні. Потім уже будуватимуть стіни, прокладатимуть інженерні мережі, монтуватимуть вікна та двері. Усі роботи мають встигнути завершити восени.

Відомо, що 23 квітня російські війська випустили по Одесі 6 крилатих ракет, вибухи прогриміли в різних районах міста. Одна з ракет влучила у житловий комплекс. Як повідомляють місцеві ЗМІ, внаслідок цього загинули семеро людей, ще 18 отримали поранення. Через атаку загинули також тримісячна дитина та вагітна жінка.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, у Києві також розпочали відновлення житлового комплексу на Лобановського, по якому теж поцілили ракетою. На першочергові роботи мешканці зібрали 1,5 млн гривень. Столична влада повідомила, що частину секції доведеться таки демонтувати, а потім відбудувати знову.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

301

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом