В Ірпені з’явиться перший житловий комплекс біля озера "River Port"

Команда Нерухомі 26.07.2023 14:57 PR матеріал

2 хв

Товариство "ВІДВАЖНИХ" розпочало будівництво кращого в регіоні житлового комплексу преміумсегмента "RIVER PORT", який є єдиним ЖК, розташованим на березі найбільшого озера Ірпінської громади.

Про це порталу НЕРУХОМІ розповіли у пресслужбі забудовника.

За словами СЕО товариства "Відважних" Володимира Карплюка, "River Port" стане справжнім мистецьким витвором команди архітекторів, проєктантів та будівельників команди товариства "Відважних".

"Особливістю ЖК "River Port" є розташування біля озера – справжнього мистецтва ірпінської природи, а також – унікальний краєвид, що забезпечує ідеальний баланс між сучасним стилем життя та мальовничим узбережжям. Житловий комплекс є чудовим вибором для тих, хто цінує мистецтво, комфорт та гармонію з природою. Вигідне розташування, сучасна інфраструктура та зручні планування квартир роблять його кращим варіантом для вимогливих клієнтів, які шукають найкраще місце для проживання в Ірпені", – наголосив Володимир Карплюк. 

ЖК споруджується за монолітною технологією будівництва з дотриманням усіх стандартів та з використанням переважно екологічних матеріалів. Для мешканців комплексу товариство "Відважних" запланувало облаштування виходу на озеро з можливістю насолодитися заходом вечірнього сонця прямо з човна.

На території буде розташовано сучасний дитячий майданчик та власний басейн, споруджений за сучасною технологією. Ще однією перевагою "River Port" є його зручна інфраструктура – легкий доступ до необхідних установ та закладів, таких як супермаркети, магазини, ресторани, кав’ярні та аптеки.

Товариство "ВІДВАЖНИХ" – група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. Партнерами та співзасновниками товариства є Володимир Співак та Володимир Карплюк.

З 2010 року колектив "Відважних" побудував 17 житлових комплексів, у яких уже проживає понад 10 тисяч мешканців. Група компаній "Відважних" створила такі проєкти в галузі нерухомості, як: ЖК "Новатор", ЖК "Бургундія", "Варшавський Двір", "Rich Tоwn Буча", "Буча Квартал", "Центральний Буча", "Парковий", "Лісова Буча", "Полтавський", "CENTRAL HOUSE" тощо. Лише минулого року на 9 місяців раніше товариство "Відважних" здало житловий комплекс "CENTRAL HOUSE" та на 11 місяців раніше вручило ключі інвесторам від власних квартир житлового комплексу "Новатор" в Ірпені. Цього року компанія вручила ключі від ЖК "Бургундія", що також розташований в Ірпені.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

101

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом