В Брюховичах замість апарт-комплексу побудують готель

1 хв

В Брюховчах під час засідання робочої групи місцеві жителі вирішили дозволити забудовнику звести готель замість апарт-комплексу. Про це повідомив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач.

Йдеться про ділянку на вул. Широкій, 2. Забудовник повністю відмовився від будівництва житла. Натомість він зведе готельний комплекс, який 100-відсотково віддасть в управління міжнародному готельному оператору Ribas Hotels Group. Відповідна угода вже є оформлена у Львівській міській раді. 

Водночас девелопер зобов’язується збудувати повноцінний реабілітаційний центр для військовослужбовців на 3000 кв м. Його з усіма ремонтами та сучасним обладнанням передадуть місту у комунальну власність.

Нагадаємо, що наприкінці липня цього року мешканці Брюховичів звернулися з листом до міського голови Львова. У ньому вони вказали, що підтримують будівництво на цій ділянці лише реабілітаційного центру, оскільки реалізація додаткового масштабного апарт-комплексу на куті вул. Широка-Лікарська суттєво вплине на якість та комфорт проживання місцевого населення.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, також у Львові попри мораторій на будівництво зведуть житловий комплекс із пільговими квартирами для військових. Комплекс зведуть на території житлово-будівельних кооперативів учасників АТО, які уклали інвестиційний договір із компанією-забудовником ПП "Галпрофбуд". 

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

1.2т

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом