У ЖК Paradise Avenue стартував продаж видових квартир

Команда Нерухомі 16.12.2021 08:53 PR матеріал

2 хв

У житловому комплексі Paradise Avenue, що знаходиться у передмісті Києва, розпочато продаж квартир у найближчому будинку до озера та прогулянкової набережної. З вікон переважної більшості квартир відкриватиметься дивовижна панорама водойми у всій її красі.

Нагадаємо, що у вересні поточного року забудовник ZIM Group у рамках проєкту благоустрою та озеленення житлового комплексу офіційно відкрив велике штучне озеро на території, створене спеціально для мешканців. Його площа підтверджує грандіозний масштаб – понад 5000 м2. Навколо озера облаштована комфортна прогулянкова набережна, завдовжки у пів кілометра.

Уздовж набережної відкрито місця відпочинку, висаджено дорослі дерева та встелено рулонний газон.

На святі з нагоди офіційного відкриття озера жителі Paradise Avenue приєдналися до заселення водойм рибами: було випущено 100 кг коропів та білого амура та 100 кг мальків. Щоб рибам було достатньо кисню, а вода не застоювалася, забудовник передбачив спеціальні мультифункціональні фонтани-аератори. Вони оснащені потужними насосами, які перекачують воду з нижнього шару водоймища та переміщують трубами на верхній шар. Вночі фонтани створюють світлове шоу та роблять локацію особливо привабливою для прогулянок після заходу сонця.

Судячи з фото мешканців та інвесторів Paradise Avenue, зроблених на новій набережній, види їх приємно вражають. Для майбутніх мешканців нових секцій будинку №8 вони відкриватимуться максимально вдало та надихатимуть щодня.

Ознайомитись з актуальним асортиментом видових планувань, доступних для придбання, можна звернувшись до відділу продажу Paradise Avenue.

Paradise Avenue – житловий комплекс класу комфорт +. Розташований у с. Крюківщина на вулиці Панорамній, за 10 хвилин на авто від станції метро Теремки.

Проєкт Paradise Avenue включає 18 житлових будинків та 5 стратегічних інфраструктурних будівель: школу, дитячий садок, багаторівневий паркінг, ресторан на воді, медичний заклад.

Багатоцільовий характер та амбітний масштаб житлового комплексу формується завдяки якісній реалізації обраної концепції Mixed use development, яка зараз є найбільш актуальною серед інвесторів у житлову та комерційну нерухомість.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

179

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом