У ЖК Нова Англія запустили акцію до Дня святого Валентина

Команда Нерухомі 03.02.2022 09:02 PR матеріал

1 хв

У ЖК Нова Англія запустили акцію на честь Дня святого Валентина, за якою бажаючі можуть придбати квартиру у житловому комплексі зі знижкою 6% у розстрочку.

Про це повідомили у пресслужбі девелоперської компанії.

"Поспішайте, кількість акційних квартир обмежена! А можливість придбати квартиру з вигодою до 121 000 тисяч гривень на виплат – неймовірна", - йдеться в повідомленні.

Так, 6% знижку можна отримати на однокімнатну квартиру за першого внеску від 80% її вартості. З деталями акції можна ознайомитись у відділі продажу.

Як відомо, протягом 5 років забудовник реалізував вже половину проєкту Нової Англії – він ввів в експлуатацію 7 будинків з 14. У 2022-му році має стартувати продаж в останньому будинку ЖК – Престоні. У розпорядженні мешканців буде двір із біговими доріжками, з багатофункціональним спортивним полем, тренажерами та зоною для заняття йогою.

Забудовник Royal House зводить будинки за модульною системою. Модулі виготовляються на власному заводі.

Старання забудовника були відзначені престижною Премією у сфері будівництва IBuild 2021 у номінації "Найкомфортніший простір для життя".

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

54

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом