У ЖК Нова Англія ввели в експлуатацію будинок Манчестер

Команда Нерухомі 06.07.2021 07:43 PR матеріал

1 хв

У ЖК Нова Англія введений в експлуатацію будинок Манчестер згідно з термінами, які були раніше прописані у договорі.

Про це повідомили в пресслужбі житлового комплексу.

Як підкреслюється, всього об'єкт налічує 14 будинків у стилі англійської неокласики, кожен з них переплітається з історією великих міст Сполученого Королівства.

Перевага будинку Манчестер – це особливий благоустрій території: алея фонтанів, арт-інсталяція Біг-Бена, зелена зона для релаксу і дві дизайнерських дитячих майданчики. Також реалізований двір без машин і підземний паркінг з ліфтами.

В цілому говорячи про внутрішню інфраструктуру ЖК Нова Англія, можна відзначити, що вона досить розвинена. Так на цокольних поверхах будинків житлового комплексу розмістяться магазини, кафе, салони та інші корисні комерційні об'єкти. Також для жителів будуть доступні дитячий сад, школа, спортивні та дитячі майданчики, зона барбекю та спеціальне обладнане місце для вигулу собак.

Варто також зауважити, що на сьогоднішній день проєкт реалізований на половину: в експлуатацію ввели сім будинків, ще чотири активно будуються. За додатковою інформацією можна звернутися до відділу продажу.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

116

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом