У ЖК Нова Англія ввели в експлуатацію будинок Брайтон

Команда Нерухомі 16.02.2022 13:22 PR матеріал

1 хв

У ЖК Нова Англія ввели в експлуатацію ще один будинок – Брайтон. Він став восьмим із чотирнадцяти, які будуть збудовані у складі житлового комплексу.

Про це повідомили у пресслужбі забудовника.

Зазначається, що будинок пройшов перевірку Державної інспекції архітектури та містобудування України та отримав Сертифікат про прийняття в експлуатацію від 15 лютого 2022 р.

"А це означає, що незабаром інвестори зможуть оформляти право власності на своє житло і приступати до ремонтних робіт у своїх квартирах. А також зі статусу "інвестор" перейти до статусу "резидент", адже саме так ми називаємо жителів Нової Англії", - повідомили представники забудовника.

Також відомо, що станом на сьогодні стартували будівельні роботи будинку Престон – завершального чотирнадцятого будинку в Новій Англії, продажі тут поки що не анонсували. За даними відділу продажів, у будинках Лінкольн, Віндзор та Ноттінгем є в наявності одно, двох та трикімнатні квартири різного планування.

Раніше повідомлялося, що для мешканців Нової Англії цього року відкриють спортивне подвір'я з біговими доріжками, тренажерами та багатофункціональним спортивним полем. Воно підійде для занять йогою.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

136

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом