У ЖК Нова Англія стартував продаж в новому будинку

Володимир Гришенко 11.05.2021 12:35 PR матеріал

2 хв

Продажі нового будинку "Лінкольн", який входить до складу ЖК Нова Англія, вже стартували в цьому місяці. Девелопером проєкту є компанія Royal House.

Як повідомили в пресслужбі забудовника, ввести в експлуатацію будинок планують в другому кварталі 2023 року. Він буде складатися з двох секцій, висотою у 21 поверх, розташується на стилобаті з підземним паркінгом.

Зараз завершили роботи з влаштування фундаменту і приступили до армуванню цокольних поверхів першої секції.

"Лінкольн" – один з крайніх будинків, його оснастять панорамними вікнами, з якихвідкриється гарний вид на місто. Двір буде без машин, а благоустрій внутрішньої території передбачає наявність дизайнерських дитячих майданчиків і прогулянкових алей. Також всередині спорудять різні спортивні майданчики для гри в теніс і футбол, workout, фонтани, зелену зону для йоги релаксу, професійну бігову доріжку.

У житловому комплексі буде розвинена внутрішня інфраструктура: на цокольних поверхах будинку "Лінкольн" розмістяться кафе, магазини, салони та інші комерційні об'єкти. В середині ЖК вже функціонують дитячий сад і школа. Територія закрита і знаходиться під цілодобовою охороною.

ЖК Нова Англія розташований недалеко від станції метро Васильківська (Голосіївський район), до якої можна дійти пішки. Він будується компанією Royal House за сучасною технологією, яка відповідає європейським стандартам якості. Уже вдалося реалізувати більшу частину проєкту – введені в експлуатацію шість будинків, ще чотири – зараз активно будуються.

Варто також підкреслити, що ЖК Нова Англія в цьому році вже вдруге переміг у Всеукраїнській премії "Бренд Року" в номінації "Бездоганна репутація". Нагородження переможців конкурсу відбулося 29 квітня. Таку ж нагороду комплекс отримав раніше в 2017 році.

"Перемога Нової Англії в номінації "Бездоганна репутація" ще раз довела, що група компаній Royal House – це перш за все надійний партнер, який виконує всі свої зобов'язання, демонструє постійне зростання і стабільність на ринку житлової нерухомості України. Але в першу чергу, будує якісне житло для українців за високими європейськими стандартами", - повідомили у відділі продажів.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, столичний ЖК Нова Англія – це житло комфорт-класу, будівництво якого передбачено у сім черг. Комплекс буде складатися з 14 житлових будинків.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

151

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом