У ЖК Нова Англія стартували продажі в передостанньому будинку

Команда Нерухомі 01.11.2021 12:57 PR матеріал

1 хв

У ЖК Нова Англія, що знаходиться в Голосіївському районі Києва, продають квартири в новому будинку "Ноттінгем".

Про це повідомили у пресслужбі житлового комплексу.

Це передостанній будинок у проекті і тут великий вибір квартир з однією двома та трьома кімнатами та різними плануваннями, що дозволить майбутнім резидентам створити для себе зручний простір. Багато квартир мають панорамні вікна, з красивими краєвидами на місто. Також облаштований підземний паркінг, який з'єднується за допомогою ліфта з житловими поверхами, що є досить зручним і дозволяє заощадити багато часу мешканцям, які мають машину.

У житловому комплексі вже заселили 7 будинків із 14, восьмий будинок мають ввести в експлуатацію цього року. На території Нової Англії працюють школа з дитячим садком, тут розвинена внутрішня інфраструктура: є кафе, магазини, салони, зони відпочинку дитячі та спортивні майданчики, спеціальні зони для вигулу домашніх тварин та багато іншого. Територія закрита, знаходиться під охороною. Кожен будинок у житловому комплексі виконаний у стилі англійської неокласики.

У розпорядженні забудовника Royal House є свій будівельний завод, який виробляє стінові модулі, з яких, власне, і будують ЖК Нова Англія. Компанія запатентувала свою технологію та отримала сертифікацію СЄ, вона також реалізує свою продукцію у країнах Європи. Одна з переваг таких модулів – висока енергоефективність, що дозволяє суттєво економити на обігріві приміщень.

Забудовник повідомляє, що найвигідніші умови інвестиції в нерухомість – на початку продажу об'єктів. При цьому ще діють знижка 7% при повній оплаті квартири, а також зручна розстрочка на 24 місяці за 30% першого внеску.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

85

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом