У ЖК Нова Англія нова акція: квартири зі знижкою у 6%

Володимир Гришенко 19.06.2021 08:01 PR матеріал

1 хв

У ЖК Нова Англія стартувала нова акція: у будинку Брайтон продаються однокімнатні квартири зі знижкою у 6%.

Про це повідомили в пресслужбі девелоперської компанії.

Як йдеться у повідомленні, на сьогоднішній день залишилося 10 квартир, які беруть участь в акції. Згідно з планами, будинок Брайтон мають ввести в експлуатацію вже цього року.

Як писали раніше НЕРУХОМІ, житловий комплекс Нова Англія розташований у Голосіївському районі столиці у пішої доступності від станції метро Васильківська. Компанія Royal House будує його за сучасними технологіями, що відповідають європейським стандартам якості. Більша частина проєкту успішно реалізована – вдалося ввести в експлуатацію шість будинків, інші знаходяться в активній стадії будівництва.

Тут передбачена розвинена інфраструктура всередині комплексу. На цокольних поверхах будуть розміщуватись кафе, ресторани, різноманітні магазини, салони та інші комерційні об'єкти. Для зручності жителів у середині комплексу облаштують школу і дитячий садок. Вся територія буде закритою з цілодобовою охороною.

Варто зазначити, що Нова Англія вже двічі ставала переможцем у номінації "Бездоганна репутація" Всеукраїнської премії "Бренд року". Цього року нагородження відбулося 29 квітня. Перед цим комплекс отримав нагороду у 2017 році.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

137

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом